Kantarellipasta


Laajensimme sienireseptirepertuaariamme syksyisellä kantarellipastalla. Hyvää ja blogipostauksen arvoista tuli! Testasimme ensimmäistä kertaa Nordic-kaurakermaa ruuanlaitossa, ja maku oli yllättävän kermaisa. Emme olisi erottaneet tavallisesta ruokakermasta.

Raaka-aineet (kaksi isoa annosta)
500 g tuoreita kantarelleja
1 sipuli
2 dl kaurakermaa (Nordic-merkin valmistama on hyvää!)
puolikas kasvisliemikuutio
voita

täysjyväspagettia / -pastaa

Päälle: 
raastettua parmesanjuustoa, rouhittua pippuria, silputtua persiljaa

Valmistus
 Paista kantarelleja pannulla ilman voita, kunnes niistä irtoaa hieman nestettä. Lisää voi ja silputtu sipuli pannulle. Paista hetki. Murustele pannulle liemikuutio ja pieni tilkka vettä, lisää lopuksi kerma. Sekoita, anna hautua hetki. 

Keitä spagetti mieleiseksesi ja valuta. Jaa pasta lautasille, lusikoi päälle kantarellikastiketta. Raasta parmesaania ja rouhi pippuria annoksien päälle. Koristele persiljalla.


Alkuperäisen ohjeen löysimme Maku.fi-sivustolta.

Kommentit

Suositut tekstit