Vaniljainen riisipuuro soijamaidosta
Testasimme perinteisen riisipuuron tekoa soijamaitoon. Hyvää tuli - vaniljalla maustetun soijamaidon makea maku sopi riisipuuroon todella hyvin. Resepti sovellettiin Chochili-blogin ohjeen pohjalta.
Ainekset:
Vajaa pari desiä vettä
Ripaus suolaa
1,5 dl puuro- tai risottoriisiä
0,75 dl vaniljasoijamaitoa
Valmistus:
Teimme puuron kaksikerroksisessa puurokattilassa. Laita alaosaan runsaasti vettä ja yläosaan ohjeen vajaa pari desiä vettä. Kun yläosan vesi alkaa lämmetä, lisää puuroriisi ja suola joukkoon. Kun vesi on imeytynyt riisiin voit lisätä soijamaidon mukaan. Hauduttele pienellä lämmöllä kunnes puuron koostumus on sopivaa (n. 45 min). Tarjoile kanelin kanssa!
Ainekset:
Vajaa pari desiä vettä
Ripaus suolaa
1,5 dl puuro- tai risottoriisiä
0,75 dl vaniljasoijamaitoa
Valmistus:
Teimme puuron kaksikerroksisessa puurokattilassa. Laita alaosaan runsaasti vettä ja yläosaan ohjeen vajaa pari desiä vettä. Kun yläosan vesi alkaa lämmetä, lisää puuroriisi ja suola joukkoon. Kun vesi on imeytynyt riisiin voit lisätä soijamaidon mukaan. Hauduttele pienellä lämmöllä kunnes puuron koostumus on sopivaa (n. 45 min). Tarjoile kanelin kanssa!
Kommentit
Lähetä kommentti