Herkkusieni-papupasta

Herkkusieni-papupasta on varmaan meidän tyypillisin "ei mitään ideoita mitä tänään syötäisiin eikä jaksaisi miettiä yhtään"-ruoka. Nopea, halpa ja täyttävä pääruoka, joka ei edes tarvi lisäkkeitä toimiakseen. Parmesaani tekee tästä täydellistä ja sitä raastetaan tietysti ihan hävyttömät määrät lautasille. Nam.

Ohje bongattu alunperin Ihanat tomaatit -blogista ( eli täältä ). Kiitosta vaan sinne meidän arki-iltaruokaongelmien pelastamisesta!



Ainekset (2 annosta):

1 paketti tuoreita herkkusieniä
n. 200 g pakastettuja vihreitä papuja
2 dl ruokakermaa
1 sipuli
1-2 valkosipulinkynttä
parmesaania (hienoa raastetta)
mustapippuria, suolaa, rosmariinia, basilikaa
+makaronit/spagetit

Valmistus:

Ota pakastepavut sulamaan. Pilko herkkusienet, sipuli ja valkosipuli ja laita samalla pasta kiehumaan. Kuullota sipuleita jonkin aikaa ja lisää sitten myös herkkusienet pannulle. Kun herkkusienistä irtoaa nestettä, lisää pannulle ruokakerma sekä pavut. Mausta mielesi mukaan suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja rosmariinilla. Anna kiehahtaa ja tarjoile pastan ja runsaan parmesanraasteen kera.

Kommentit

Suositut tekstit