Fetapinaattiletut

Lupaan, että kun on kerran maistanut itsetehtyjä fetapinaattilettuja, ei enää ikinä ikinä ikinä osta niitä Saarioisten valmisversioita! Meillä ei kuvanottohetkellä ollut ohukaispannua, eli pinaattiletut on tässä kuvassa tehty tavallisella paistinpannulla. Ohukaispannullahan saa sellaisia "oikeiden" pinaattilettujen näköisiä.

Erityisen hyviä nämä ovat (itsetehdyn) puolukkahillon kanssa tarjoiltuna. Jos ruoasta haluaa vähän tukevamman, sopii esimerkiksi savukala hyvin lettujen seuraksi.

Resepti on löytynyt täältä.


Ainekset viiteen isoon lettuun:

1 pss (=150g) pakastepinaattia
100 g fetajuustoa
2 munaa
1,5 dl maitoa
1,5 dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
mustapippuria
kuivattua basilikaa

Valmistus:

Sulata pakastepinaatti ja purista neste pois. Lisää pinaatin joukkoon murennettu feta, munat maito ja vehnäjauhot. Mausta oman maun mukaan, suolaa ei tarvitse lisätä paljoa koska fetajuusto tuo aika paljon suolaa lettuihin. Paista pannulla molemmilta puolilta samalla lailla kuin tavallisetkin letut.

Kommentit

Suositut tekstit