Kana-kookocurry syvällä pannulla

Ainekset


(riisiä)
500-600 g broilerinfileetä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
½ punainen chilipaprika
3 rkl öljyä
1 rkl Foodin Madras Curry -maustetta (tai 2/3 prkl Madras Curry valmiskastiketta)
½ tl Chilijauhetta
500 g tomaattimurskaa tai paseerattua tomaattia
1 dl kookoskermaa (alkuperäisessä 1 dl kookosmaitoa mutta tuntuisi hassulta jättää osa purkista
käyttämättä, kun taas koko purkilla tulee ihan liian löysää=
1-2 rkl hunajaa

Ota broilerinfileet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Paloittele reiluiksi suupaloiksi.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet, sekä chilipaprika.
Kuumenna oliiviöljy laakeassa pannussa ja lisää sipuli, valkosipuli, chilipaprika ja mausteet. Kääntele hetki kohtalaisella lämmöllä koko ajan sekoittaen. Lisää joukkoon broileripalat ja kääntele kauttaaltaan. Anna paistua hetki ja lisää sitten joukkoon tomaattimurska tai paseerattu tomaatti, sekä kookosmaito/kerma. Anna kiehua hiljalleen, kunnes broilerit ovat kypsiä ja kastike on kauniin värinen. Lisää lopuksi hunajaa. Tarkista maku.
Tarjoa seuraksi riisiä.



Alkuperäinen ohje: https://www.hellapoliisi.fi/broileri-ja-kanaruoat/kana-kookoscurry/

Kommentit

Suositut tekstit