Amerikkalaiset pannukakut
Nam nam nam, nämä ovat aivan ihania! Erityisesti klassinen amerikkalainen pannukakku + vaahterasiirappi + jäätelö -yhdistelmä on todettu monesti toimivaksi! Kannattaa huomata, että taikina on suuri, siitä riittää 30-40 pannukakkuun. Ei kannata tehdä samaa virhettä kun meillä tehtiin, eli paistettiin koko satsi kahdelle ihmiselle. Kymmenen pannarin jälkeen alkoivat maistua vähän liian makeilta..
Ainekset (30 - 40):
3 munaa
3 rkl ruskeaa sokeria
5 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
½ tl suolaa
2-3 dl maitoa
2 dl piimää tai kermaviiliä
½ dl voisulaa tai öljyä
Valmistus:
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muna-sokerivaahtoon vuorotellen nesteiden kanssa. Paista ohukaispannulla noin sentin paksuisia pannukakkuja.
Alkuperäinen resepti löytyi Myllyn Parhaan sivuilta, osoitteesta http://www.myllynparas.fi/portal/suomi/kuluttajat/reseptit/jalkiruoat_ja_valipalat/letut_ja_pannarit/amerikkalaiset_pannukakut/
Ainekset (30 - 40):
3 rkl ruskeaa sokeria
5 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
½ tl suolaa
2-3 dl maitoa
2 dl piimää tai kermaviiliä
½ dl voisulaa tai öljyä
Valmistus:
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muna-sokerivaahtoon vuorotellen nesteiden kanssa. Paista ohukaispannulla noin sentin paksuisia pannukakkuja.
Alkuperäinen resepti löytyi Myllyn Parhaan sivuilta, osoitteesta http://www.myllynparas.fi/portal/suomi/kuluttajat/reseptit/jalkiruoat_ja_valipalat/letut_ja_pannarit/amerikkalaiset_pannukakut/
Kommentit
Lähetä kommentti